Vakkundigheid, empathie & integriteit

Over Prezent Zorg

Prezent Zorg is opgericht door Remy Piroe en Niels Ceelen, twee mannen met hart voor de zorg. Beide heren hebben een eigen specifieke deskundigheid binnen verschillende doelgroepen. Remy is binnen de gehandicaptenzorg deskundige binnen de EVB+. Niels heeft veel ervaring binnen de forensische psychiatrie en is binnen de gehandicaptenzorg deskundige binnen de LVB+.

Doordat Remy en Niels al jaren in de zorg werken hebben beide heren veel ervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg maar ook binnen de GGZ, forensische psychiatrie, jeugdzorg, ouderenzorg, verslavingszorg en daklozenopvang. Mede hierdoor zijn beide heren breed inzetbaar. Ze weten als geen ander wat er nodig is om passende zorg te bieden, eigen ervaringen geven dan ook een breed palet van kennis en kunde met zich mee.

Prezent Zorg - Over ons
Prezent Zorg - ZZP Begeleider

Onze missie

Uitdaging en afwisseling in het werk vinden wij erg belangrijk, dit maakt dat we bij verschillende zorgorganisaties een kijkje in de keuken hebben genomen.

Doordat wij zelf ook al jaren als zzp’er in de zorg werkzaam zijn leerden wij intern wat nodig is om de juiste match te maken tussen zorgvrager, zorgverlener de teams op de werkvloer.

Het (geestelijk) welbevinden van de cliënt en het werkplezier van collega’s staan bij ons centraal. Daarnaast bieden we ook praktische ondersteuning aan onze zzp’ers en de teams waar onze zzp’ers werkzaam zijn.

De juiste persoon op de juiste plek

Omdat wij veel waarde hechten aan maatwerk en kwaliteit, volgen wij een eigen en unieke procedure. Dit houdt in dat wij vooraf graag een gesprek plannen en waar mogelijk ook gaan kijken op de groepen om de wensen en behoeften te bespreken van de cliënt en diens netwerk. Dit vooronderzoek, in combinatie met het overzicht dat we hebben van de kennis en kunde van onze medewerkers, maakt dat wij de juiste persoon op de juiste plek kunnen krijgen.

Onze medewerkers worden dan ook vooraf geselecteerd aan de hand van onze hoge standaard aan professionele en persoonlijke eisen. Niet alleen vakkundigheid staat daarbij voor ons centraal. Evenveel waarde hechten wij aan persoonlijke en relatiegerichte kwaliteiten zoals empathie en integriteit.

Verzorg de zorgvrager zoals je je eigen moeder zou verzorgen!!!

Niels Ceelen

Eigenaar

Onze visie

Vanuit onze eigen ervaring als professionals in de zorg weten wij als geen ander wat daarvoor nodig is: professionaliteit, maatwerk, continuïteit, een relatiegerichte houding en persoonlijke benadering.

Wij selecteren onze medewerkers dan ook op basis van de hoogste professionele eisen; niet alleen als het gaat om vakdeskundigheid maar ook zeker op het vlak van sociale vaardigheden. Een zorg-ethische houding vanuit empathie en integriteit staat voor ons daarbij voorop.

Ons belangrijkste doel is het zorgdragen voor de juiste match tussen zorgvrager en zorgverlener. Hiervoor bieden wij een zeer persoonlijke benadering en houden direct contact met de werkplek.

Maatwerk, continuïteit en het beste uit jezelf kunnen halen dragen bij aan het levensgeluk van onze cliënten, onze collega’s op de werkvloer en dus uiteindelijk ook aan dat van u!

Prezentzorg - Visie

“Dienstbaar zijn voor de medemens hoort een kernwaarde te zijn voor elk mens.”

Remy Piroe

Eigenaar

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.