Vakkundigheid, empathie & integriteit

Voor de opdrachtgevers in de zorg

Ook in drukke tijden wil u als opdrachtgever dat de juiste zorg geboden wordt voor de cliënten. Als zorgmedewerkers weten wij als geen ander hoe vervelend het is als er een bezettingsprobleem is en er vervolgens een invalskracht komt die niet matcht met de doelgroep. En de matching daar staan we voor! Dit proberen we waar te maken door ook zelf op de locaties te gaan werken waardoor we deze beter leren kennen. Wij kennen onze medewerkers, de doelgroepen en locaties die wij bedienen.

Prezent Zorg is gecertificeerd zzp intermediair middels het keurmerk “ZZP Bemiddeling”. Het NBBU-kwaliteitskeurmerk wat we dragen geeft zowel opdrachtgevers als zzp’ers de garantie over het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening.

Prezent Zorg heeft alleen maar medewerkers in het bestand met een zorg-gerelateerd diploma vanaf niveau 3, een VOG, aansprakelijkheids-verzekering en een klachtenregeling. Vooraf heeft er ook al een controle plaatsgevonden op legitimatie, diploma (via duo) en registratie in het zorgaanbiedersportaal. De medewerkers worden dus zorgvuldig gescreend!

Onder onze medewerkers is er aardig wat variatie in vakbekwaamheid. Wij hebben verzorgenden, begeleiders en verpleegkundigen in ons bestand. De medewerkers hebben natuurlijk allemaal hun eigen affiniteit en ervaring binnen de zorg, dit varieert van intensieve zorg tot aan zeer ernstige gedragsproblematiek. De medewerkers in ons bestand kunnen met hun ervaring en competenties van meerwaarde zijn op de verschillende locaties. Op dit moment bedienen wij meerdere zorginstellingen waaronder gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, TBS en verslavingszorg.

Prezent Zorg - Voor de opdrachtgevers in de zorg

Door de ultieme combinatie van kennis en ervaring binnen het werkveld weten wij als geen ander wat nodig is om de juiste zorgprofessionals te leveren.

Melanie Verwijst 

Accountmanager

Vrijheid

Beheer jouw eigen agenda en bepaal zelf je diensten.

Werkgarantie

Voldoende losse diensten en opdrachten.

Dankbaarheid

Vanuit Prezent Zorg, onze opdrachtgevers en de cliënten.

Gemak

Snelle facturen
Flexibel rooster

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.