Vakkundigheid, empathie & integriteit

Zorgprofessional: Anne-Fleur Janssen Lok

Prezent Zorg - Anne Fleur

Waarom Anne-Fleur graag voor Prezentzorg werkt? Dat lees je hieronder!

De Woorden van Anne-Fleur:

“Na 20 jaar bij dezelfde instelling gewerkt te hebben in de gehandicaptenzorg, wel op verschillende groepen, had ik toch wel het idee om een keer iets anders te gaan doen. Omdat ik dingen moeilijk los kan laten heb ik ervoor gekozen om een klein contract te behouden en daarnaast als zzp’er te gaan werken. Dit was een grote stap voor mij maar in januari ben ik toch begonnen als zzp’er. Door bij andere instellingen te gaan kijken en met andere doelgroepen te gaan werken wil ik mezelf uitdagen om nieuwe dingen te leren en te ervaren, dit lukt al aardig.

Bij Prezentzorg krijg ik deze mogelijkheid. Het is een fijn bureau en het onderlinge contact verloopt heel goed. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt!”

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.