Vakkundigheid, empathie & integriteit

Zorgprofessional: Francien Verstegen

Prezent Zorg - Zorgprofessional Francien Verstegen

Waarom Francien graag voor Prezent Zorg werkt? Dat lees je hieronder!

De woorden van Francien:
“Ik ben sinds een paar maanden nu werkzaam voor Prezent Zorg en dat bevalt mij heel erg goed.
Korte lijntjes, er wordt met je meegedacht, maar ook duidelijk in wat hun visie is en hoe zij werken.

Ik heb al heel wat jaren ervaring in de zorg en kreeg daardoor regelmatig aanbiedingen en soms waren ze interessant, maar vaak puntje bij paaltje, boden ze allemaal hetzelfde als wat ik altijd al deed en na mijn burn-out was dat het laatste waar ik in terug wilde.
Tot ik contact opnam met Prezent Zorg en ze hoorde mijn verhaal aan, ik gaf ook aan wat ik niet meer wilde en kwamen met een aanbod om in een andere tak van de zorg te gaan kijken, of mij dit zou bevallen.
En ik kan oprecht zeggen, ik ben zeer positief verrast. Ik ben in een warm bad terechtgekomen en ben blij dat ik deze nieuwe uitdaging kan toevoegen aan mijn ervaring in de zorg, maar ook aan mij als mens zijnde”.

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.