Vakkundigheid, empathie & integriteit

Zorgprofessional: Marcel Pierlo

Prezent Zorg - Zorgprofessional Marcel Pierlo

Marcel werkt al 4 jaar voor Prezent Zorg.
De reden dat Marcel graag voor ons werkt? Dat lees je hieronder!

De woorden van Marcel:
“Al 4 jaar lang werk ik met plezier voor Prezent Zorg.
De visie van Prezent Zorg past helemaal bij mij. Continuïteit, professionaliteit, relatiegericht maar vooral het maatwerk wat we leveren is een sterk punt van Prezent Zorg. Weten wie je waar naartoe kan sturen. Dat zorgt voor vertrouwen en een glimlach bij cliënt en organisatie.
Dit is wat ik graag wil. Daarom ben ik trots dat ik voor Prezent Zorg mag werken en hoop dit nog lang te doen.”

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.