Vakkundigheid, empathie & integriteit

Voor de zorgprofessionals

Prezent Zorg hecht veel waarde aan persoonlijk contact, dit is dan ook de reden dat we onze medewerkers graag op kantoor ontvangen voor een kennismaking. We drinken graag samen een kopje koffie/thee en luisteren naar je ervaring. Natuurlijk vertellen we ook over Prezent Zorg, wie wij zijn en wat onze werkwijze inhoudt.

Tijdens dit gesprek controleren wij je legitimatie, diploma (via de duo) en je registratie in het zorgaanbiedersportaal (LRZA).

Na wederzijds akkoord wordt er een account voor je aangemaakt in ons systeem. In dit systeem kan je vervolgens je gegevens en documenten uploaden, denk hierbij aan: NAW-gegevens, factuurvoorkeuren, aansprakelijkheidsverzekering, klachtenregeling, diploma etc. Ook vragen we je een VOG aan te vragen op naam van Prezent Zorg, je ontvangt hiervoor een link.

Als alle documenten geüpload zijn in ons systeem krijg je toegang tot de openstaande diensten en/of periodeopdrachten.

Geïnteresseerd? We plannen graag een gesprek met je in!
Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers: 0620713515

Prezent Zorg - Voor de zorgprofessionals

Waarom Prezent Zorg?

Ben je al zzp’er in de zorg? En heb je alles m.b.t. je onderneming goed geregeld? Dan kan je op zoek naar leuke diensten/ opdrachten!

Kies jij ervoor om op eigen kracht te gaan werken? Of kies je voor een bemiddelingsbureau?
Wanneer je kiest voor een bemiddelingsbureau kan Prezent Zorg zeker wat voor je betekenen!

Prezent Zorg heeft een mooi aanbod van zowel losse diensten als periodeopdrachten binnen verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, forensische psychiatrie en de verslavingszorg. Ons belangrijkste doel is het maken van de juiste match, dit doen we mede aan de hand van jouw functieprofiel. Zelf hebben we kennis en ervaring met de groepen die we bedienen, samen zorgen we er dan ook voor dat jij gaat werken bij een doelgroep die bij je past!

Daarnaast ondersteund Prezent Zorg je bij praktische zaken en heb je geen zorgen betreft papierwerk. Ons systeem maakt jouw facturen aan en zorgt ervoor dat deze correct voor je klaarstaan.

Kortom, jij draagt zorg voor de cliënten van onze opdrachtgevers, wij dragen de zorg voor de juiste registratie en documentatie van jouw gewerkte uren.

ZZP Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige en wil jij graag werken binnen de forensische psychiatrie? Dan maken wij graag kennis met je!

ZZP Begeleider (Open sollicitatie)

Wil jij graag losse diensten en/of een periodeopdracht werken in de zorg? Meld je dan aan bij Prezent Zorg! Doelgroepen: gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, TBS en verslavingszorg.

ZZP Begeleider Forensische Psychiatrie

Weet jij de balans te vinden tussen afstand en nabijheid? En zie jij de mens achter de delicten en problematiek? Lees dan verder!

ZZP Begeleider Gehandicaptenzorg LVB(+)

Bewaar jij je rust wanneer je een cliënt begeleid in een moeilijke situatie, en met moeilijk gedrag? Lees dan verder!

ZZP Begeleider Verslavingszorg

Ben jij diegene die vervolgstappen met deze doelgroep wil gaan zetten? Lees dan verder!

ZZP Begeleider Gehandicaptenzorg EMB

Ben jij in staat de cliënt mee te nemen in zijn/haar beleving? En geniet je van de kleine signalen zoals een lach op het gezicht van de cliënt? Lees dan verder!

ZZP Begeleider Gehandicaptenzorg EVB(+)

Zie jij de kleine signalen en ontdek jij wat de cliënt jou duidelijk probeert te maken? Lees dan verder!

ZZP Begeleider Ouderenzorg

Houd jij van een huiselijke sfeer en wil jij ouder wordende cliënten ondersteunen met hun dag-invulling, persoonlijke verzorging, huishouden en activiteiten? En zorg jij ervoor dat deze cliënten de regie in eigen handen kunnen houden? Lees dan verder!

Hoe fijn zou het zijn als jij via Prezent Zorg op een werkplek terecht komt waar jij het beste tot jouw recht komt? De juiste Match maken daar staan wij voor! Enthousiast geworden? Plan dan een kennismakingsgesprek in en dan zien we elkaar snel.

Sophie Leuverink

Recruiter/ Werving & selectie

Vrijheid

Beheer jouw eigen agenda en bepaal zelf je diensten.

Werkgarantie

Voldoende losse diensten en opdrachten.

Dankbaarheid

Vanuit Prezent Zorg, onze opdrachtgevers en de cliënten.

Gemak

Snelle facturen
Flexibel rooster

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.